آکادمی امین لرن بلاگ مقالات آموزش وردپرس انواع خطاهای سایت که باید بدانید + آموزش رفع آن ها

انواع خطاهای سایت که باید بدانید + آموزش رفع آن ها

فهرست مطالب

احتمالا برای شما هم سوال پیش اومده که انواع خطاهای سایت چیا میتونن باشن و یا شاید اصلا همین الان درگیر یکی از این خطاها که در جلوتر می خوایم در موردش صحبت کنیم هستید!

اگر اینطوره خیلی خوش اومدید به این مقاله از امین لرن ، در ادامه انواع خطاهای سایت رو باهم دیگه بررسی می کنیم.

مقدمه

گاهی اوقات خطاهایی در سایت ما رخ می دهد که می تواند نگران کننده باشد یا نباشد ، می تواند سایتمان را از دسترس خارج کند مثل ارور 500 یا می تواند مثل ارور 404 سایتمان را از دسترس خارج نکند.

به هر حال به عنوان یک مدیر سایت باید سریعا بتوانید این ارور ها را حل کنید تا کاربران شما دچار مشکل نشوند و سایت به روند نرمال خود ادامه دهد ، البته اگر طراحی سایت فروشگاهی خودتون رو در امین لرن انجام ندادید مجبور به این کار هستید ، ولی اگر انجام دادید امین لرن با پشتیبانی رایگانش براتون انجام خواهد داد.

باز هم نگران نباشید چون در این مقاله نحوه رفع کامل انواع خطاهای سایت رو یاد میگیرید و میتونید خودتون اون هارو در کمترین زمان ممکن حل کنید.

ارور 404

error 404

ارور 404 در مواقعی پیش میاد که اون صفحه ای که شما در سایت مورد نظر جستجو کردید یا پاک شده یا کلا وجود نداشته ، در واقع سایت مشکلی جدی نداره و کاملا این ارور طبیعی و نرمال هست و اون رو میشه به راحتی حل کرد.

البته توجه کنید که اگر سایت شما در حال سئو (بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو) هست باید سریعا این ارور را برطرف کنید چرا که گوگل جریمتون میکنه و اگر زیاد تکرار بشه ممکنه سایتتون از نتایج حذف بشه و مشکلات بدتر دیگه ای پیش بیاد.

حل ارور 404 در سایت

به طور کلی برای رفع این مشکل دو راحل دارید!

راه حل اول: همان آدرس URL را مجددا تولید کنید تا موقع جسجتو اون صفحه نمایش داده بشه. (که اصلا توصیه نمیکنم مگر در شرایطی که مثلا به صورت اشتباه صفحه مورد نظر رو پاک کرده باشید.)

راه حل دوم:

اگر از سی ام اس (سیستم مدیریت محتوا) وردپرس استفاده می کنید با افزونه های سئو مثل Rank math یا Yoast یا افزونه هایی که مخصوص این کار هست مثل Redirection میتونید عمل ریدایرکت 301 رو انجام بدید.

اگر ریدایرکت نمیدونید چیه پیشنهاد میکنم مقاله ” انواع ریدارکت ها و کاربر آن ها ” رو بخونید

اگر هم از سایت با کدنویسی اختصاصی استفاده می کنید ، باید در پوشه مربوطه ( htaccess) برای هر صفحه که میخواهید ریدایرکت 301 انجام بدید کد زیر رو قرار بدید.

RewriteEngine On
Redirect 301 /example-old-post/ https://example.com/example-new-post/

ارور 500

500 internal server

ارور 500 در مواقعی اتفاق میوفته که سایت دچار ترافیک سنگینی شده و یا منابع سرور با کمبود مواجه شه و موقتا سرور از دسترس خارج می شود. توجه کنید که این ارور سایت را از دسترس خارج میکند و برای دسترسی مجدد یا باید با شرکت ارائه کننده سرور تماس بگیرید یا اقداماتی که جلو تر بهتون میگم رو انجام بدید.

منظور از سرور همان جایی هست که اطلاعات سایتتون در آن ذخیره می شود.

حل ارور 500 در سایت

اگر که کاربر هستید و با این ارور روبرو شدید کافیه چندباری شانستون رو امتحان کنید! شاید مشکلتون حل شد ، کارهایی مثل پاک کردن کش مرورگر ، حذف کوکی ها ، راه اندازی دوباره مروگر یا ریست کردن تنظیمات و داده های مروگر می تواند تاثیر گذار باشد.

اگر هم مدیر سایت هستید خیلی خوبه که سریع این مشکل رو با مدیر سرور یا شرکت هاستینگ در میون بزارید و مشکل رو ازشون بپرسید و درخواست کنید براتون سرور رو مجددا راه اندازی کنند ، در بعضی واقع هم می تواند مشکل از سخت افزار سرور باشد که به هر حال شرکت هاستینگ یا مدیر سرور می تواند مشکل را حل کند.

اگر هم از سایت وردپرسی استفاده می کنید و هاستتان ضعیف هست ، ممکنه قالب سنگینی نصب کرده اید ، یا با بروزرسانی خودکار ، تداخل بین افزونه ها و قالب ها پیش امده یا شایدم افزونه نال شده و غیر معتبر نصب کردید و سایتتون ویروسی شده که این تداخلات پیش میاد.

ارور 403

403 error forbidden with police

ارور 403 از اون دسته ارورهایی هست که نه تنها سایتتون رو از دسترس خارج نمیکنه بلکه سایتتون در دسترس هست و با کمک اون میتونید از سایتتون محافظت کنید.

ارور 403 در واقع موقع ای به شما نشان داده  می شود که در حال تلاش به محتوای محافظت شده ای هستید ، معمولا برای ما ایرانی ها این ارور خیلی رواج داره چرا که مثلا بعضی سایت ها مارو تحریم کردن و موقع ورود به سایت موردنظر با ارور 403 مواجه میشیم و برای رفع این ارور باید از VPN استفاده کنیم. مثل سایت freepik.com یا مثلا سایت shopify.com و …

حل ارور 403

برای رفع ارور 403 شما می توانید از برنامه های تحریم گذر(VPN) یا پروکسی استفاده کنید.

ارور 400

400 error bad request

ارور 400 معمولا بخاطر یک درخواست نامعتبر اتفاق میوفته که به کلمه درخواست بد یا BAD REQUEST معروف است.

وقتی این ارور اتفاق میوفته سایت صحیح و سالم هست و ایندفعه مشکل از سمت کاربر هست.

همیشه که نمیشه مشکل از سمت سایت ها باشن!:)

حل ارور 400

به احتمال خیلی زیاد اتصال شما به اینترنت پایدار نیست و باعث درخواست ها ناقص یا نادرست شده ، پس در مرحله اول از پایداری اینترنتتون مطمعن باشید.

در مراحل بعدی

از درستی آدرس URL مطمعن شوید.

تنظیمات و داده های مرورگر را ریست کنید

دی ان اس یا پروکسی را به حالت اولیه برگردونید یا خاموش کنید

مرورگرتون رو عوض کنید

ارور 401

401 error unauthorized

ارور 401 سایت را از دسترس خارج نمی کند و به این معنا هست که شما می خواهید به یک محتوای خصوصی دسترسی پیدا کنید ، شاید بگید این مثل ارور 403 هست اما نه ، ارور 403 یه لایه محافظ امنیتی هست که از سایت محافظت میکند ، اما ارور 401 از اطلاعات سایت شما در برابر کاربران محافظت می کند و کاربران میتونن با اطلاعات و نام کاربری یا ایمیل و رمزعبور درست و قبل تعریف شده به این اطلاعات دسترسی داشته باشند

ارور 502

google 502 error

ارور 502 به معنای از دست دادن کلی پایداری سایت هست و بعد از گذشت زمان مناسب به پایداری خود بر میگردد ، در این بین امکان دسترسی به سایت هم نخواهید داشت.

معمولا به این مشکل مثل ارور 500 در مواقعی که سایت سنگین هست و ترافیک بالایی را تحمل میکند پیش می آید.

حل ارور 502

برای رفع ارور 502 می توانید از سرور های اختصاصی یا هاست های ابری پر قدرت استفاده کنید ، متاسفانه هاست های اشتراکی هرچقدر هم که قوی باشند بخاطر اشتراکی بودنشان درصد بروز این مشکل در آن ها بسیار بالا هست.

البته که بهینه بودن و استاندارد بودن سایت هم بسیار در این موضوع دخیل هست و اگر فکر می کنید که سایتتون نیاز به یک بازبینی تخصصی دارد می توانید روی تحلیل رایگان سایت امین لرن حساب کنید.

امیدوارم از این مقاله از امین لرن نهایت استفاده را برده باشید ، برای تیم امین لرن هیچ لذتی بیشتر از جواب دادن به سوال های شما نیست ، پس در قسمت نظرات منتظر شما هستیم.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رای ها: 0

اولین نفری باش که رای میدی!

این دوره را برای دوستانتان بفرستید

لینک کوتاه مطلب:

مقالات زیر هم بدردت میخورن

نظرات شما در مورد این این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید

اگر ثبت نام نکردید ، اول از طریق دکمه ثبت نام ، ثبت نام کنید

برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد

فرم تحلیل رایگان سایت